miercuri, 1 februarie 2012

Catalog nou Margo Cosmetics

Catalogul nou de la Margo Cosmetics (februarie 2012) vine atat cu produse noi cosmetice cat si cu un produs absolut nou: dresuri de calitate foarte buna, la un foarte bun raport calitate/pret. Catalogul de primavara Margo Cosmetics mentine trendul impus de aceasta companie de produse cosmetice: rafinament, eleganta, senzualitate. Asa cum anticipam intr-un articol anterior, noul catalog Margo Cosmetics include si dresuri, ca si gama de produse noi. Ciorapi foarte fini, transparenti, elastici si anti-pliuri. Pentru ocazii speciale sau pentru tinute de zi de zi, ciorapii margo Cosmetics te ajuta sa te simti confortabil si sa fii admirata. Un catalog cu foarte multe noutati si promitii, avand ca tinta martisorul si perioada cadourilor pentru doamne si domnisoare. Important: in lista produselor de mai jos indicam preturile de catalog. Insa dupa inscrierea de pe acest site (inregistrare gratuita si fara obligatii ulterioare) beneficiati de reducere de 25% fata de preturile afisate (in catalog) daca veti comanda de minim 100 lei (100 ron comanda = platiti doar 75 de lei). De remarcat in noul catalog Margo Cosmetics: creme noi, de calitate, in gama produselor cosmetice de ingrijire.


Produse noi in catalogul Margo Cosmetics:

- Sapun crema - clasic - pentru corp de la Margo Cosmetics. Formula unica de hidratare, hraneste delicat pielea cu o spuma cremoasa abundenta, cu un parfum special. Pret de catalog 6,99 ron.
- Gama de produse noi, de calitate, de la firma WARS. Celebra firma poloneza de produse cosmetice care a dominat estul Europei inainte de 1989 (cei mai in varsta isi aduc aminte de aceste produse excelente). Firma axata in primul rand pe produse de ingrijire pentru barbati. In aceasta gama de produse cosmetice ca noutate balsamul After Shave de la Wars. Elimina instant senzatia de piele uscata si iritata, lasand un ten revigorat si regenerat, este absorbit rapid de piele si ofera prospetime pentru intreaga zi. Pret de catalog 17,99.
- Crema de ras  classic - de la Wars. Inmoaie eficient barba, ofera spuma abundenta si densa, cu un parfum clasic masculin, ofera un barbierit rapid, nu provoaca iritatii. Treptat, pentru sanatatea pielii fetei, barbatii vor reveni la crema clasica de ras. 6,99 pret afisat in catalog.
- Balsam After Shave Clasisc de la Wars, pret 17, 99. Este solutia perfecta pentru eliminarea senzatiei de iritare si uscare a pielii, dupa barberit, calmeaza si dezinfecteaza pielea, lasand un miros palcut in stil clasic.
- Tot de la Wars, sampon si gel de dus, oferta 2 in 1. Ofera corpului tau vitalitate si energie pentru intreaga zi si iti lasa un par matasos. 12,99 lei pret de catalog Margo.
Promtie Margo Cosmetics in gama produselor Wars: Set 013  Classic Wars, la pret de 37,99 lei (pret catalog).

    * 00502 Balsam After Shave Classic Wars
    * 00503 Apa de colonie Classic Wars

Creme nutritive noi la Margo Cosmetics:

- Crema nutritiva de zi, la pret de catalog de 17,99 ron (50 ml). Cu Lipozomi, ulei de masline, vit E,F. Pentru pielea uscata si dezhidratata. Restabileste instantaneu nivelul de optim de hidratare, hraneste pielea cu necesarul zilnic de nutrienti, neutralizeaza radicalii liberi, oferind o ingrijire delicata.
- Crema nutritiva de noapte, pret de catalog 17,99 lei. Cu vit E si coenzma Q10. Hraneste si hidrateaza in mod activ pe timpul noptii, restabileste fermitatea si elasticitatea pielii, incetineste procesul de imbatranire al celulelor pielii, lasand o piele moale si catifelata.
- Crema hidratanta de zi de la Margo Cosmetics, pret de catalog 17,99 ron. Cu Retinol si alge marine. Pentru ten normal. Amestecul de alge, vitamine si minerale hidrateaza intens, retinolul stimuleaza reinnoirea celulara, reface fibrele de colagen, imbunatateste si uniformizeaza culoarea pielii.
- Crema revitalizanta de zi pentru tenul normal si uscat, pret catalog Margo 19,99 ron. Cu extract natural de portocale si struguri rosii. Ofera ingrijire delicata pielii si o hidrateaza perfect, neutralizeaza radicalii liberi, imbunatateste elesticitatea si luminozitatea tenului. Este usor absorbita si lasa pielea supla si catifelata.
- Crema hidratanta de zi pentru ten gras, pret de catalog 19,99 ron. Cu extract de Calendula. Hidrateaza perfect pielea si o catifeleaza, regleaza sebumul, tonifica si are efect antiseptic, stimuland procesele metabolice in celulele pielii.
- Crema lifting pentru zona din jurul ochilor, pret catalog 29,99 ron*. Cu Deliner ®, LIFTILINE ®, GP4G, pearlpurin, proteine silk, Regu AGE ®. Formula imbogatita, creata special pentru zona sensibila din jurul ochilor. Datorita combinatiei unice de ingrediente active de intinerire, netezeste ridurile, imbunatateste elasticitatea pielii, indeparteaza umflaturile şi cearcanele de sub ochi, lasand pielea luminoasa si stralucitoare, cu un aspect mai tanar.
- Crema antirid pentru zona din jurul ochilor - CLASSIC - pret de catalog 31,99 ron**. Cu acid hialuronic, vit E, Regulat ® -Age, Mythuline ® , Cafeina. Formula inovatoare unica cu ingrediente de ultima generatie, create special pentru a lupta rapid si eficient impotriva ridurilor formate in jurul ochilor, cearcanelor si pungilor de sub ochi. Elimina ridurile si hidrateaza intens.
- Crema de zi hidratanta CLASSIC***. Cu Lipozomi, vitamine A,E, ulei de avocado, ulei de shea, aminoacizi. Crema delicata hidratanta, pentru tenul matur, cu un continut ridicat de ingrediente active, care patrund rapid in piele, stimuland hidratarea si marind fermitatea pielii. Rezultat: piele hidratata, plina de elasticitate, fara riduri.
- Crema de noapte nutritiva CLASSIC****. Pret de catalog 43,99 ron. Cu ulei de avocado, uleiuri. Ingrijire speciala pentru tenul delicat, predispus la iritatii si imbatranire. Regenereaza, tonifiaza si catifeleaza pielii, hraneste pielea in mod eficient, mentine nivelul de hidratare necesar pielii, reducere ridurile si liniile fine.
- Crema de zi intretinere si uniformizare, pret de catalog Margo Cosmetics 45,99 ron*****. Cu Deliner ®, GP4G, pearlpurin, proteine silk, filtru UV SPF 6. Produsul are o textura fina si un parfum placut. Se absoarbe imediat, lasand pielea ca de matase, incetineste imbatranirea pielii, netezeste ridurile si protejeaza celulele pielii. Datorită ingredientelor sale active inovatoare si unice, neutralizeaza eficient efectele radicalilor liberi, stimuleaza regenerarea celulelor, şi reface stralucire naturala si aspectul radiant la nivelul pielii.
- Crema anti-rid zi/noapte Cassic*******. Pret de catalog 47,99 ron. Cu ulei de avocado, ulei de shea, lipozomi, UVA, UVB. Formula special creata pentru toate tipurile de ten. Compozitia ingredientelor active previne semnele de imbatranire a pielii, netezeste in mod eficient ridurile, intarziind crearea de noi riduri, eliminand semnele de imbatranire a pielii.

Parfumuri noi Margo Cosmetics:

- Parfum clasic, imbuteliat in Polonia cu esenta de parfum frantuzeazca. Apreciaza eleganta si traditia! Parfum original frantuzesc, remarcabil si elegant cu miresme de iasomie si flori de camp, care trezesc amintirile momentelor speciale.
- Apa de parfum Brunani Womwn Premium. Parfum pentru femeia misterioasa si pasionala! Armonie de iris, violete, zmeura  si arome de ceai verde, piersici si fructe rosii, imbricate in note marine si chihlimbar, emana un aer sensual si ofera o doza de mister.

--------------------------
* Deliner ®- complex unic "de umplere a ridurilor", o substanta naturala cu extract de porumb. Acesta umple ridurile din interior spre exterior, patrunzand adanc in piele, previne formarea ridurilor noi. GP4G- un antioxidant puternic, care neutralizeaza eficient efectele radicalilor liberi responsabili de deteriorarea celulelor pielii, penetreaza patrund pielea, stimuland reinnoirea celulara.
PEARLPURIN- un ingredient extras din perle de apă dulce, o sursa de proteine si aminoacizi. Responsabil pentru  hidratarea epidermei, pielea ramane catifelata si elastica.
PROTEINE SILK- pastreaza o lungă perioadă de timp apa in piele, accelerand metabolismul celular.
LIFTILINE ® -un  ingredient unic de intinerire, care reduce în mod semnificativ şi netezeşte ridurile, intareste si tonifica pielea de sub ochi.
Regu AGE ®- un ingredient patentat care imbunatateste microcirculatia la nivelul pielii. Elimină semnele de oboseală prin reducerea umflaturilor şi cearcanelor din jurul ochilor. Hidrateaza optim şi oxigenează celulele pielii.

** Regulat ® -Age- complex de peptide selectate, imbunatateste microcirculatia, combate cearcanele si pungile din jurul ochilor. Cafeina- imbunatateste microcirculatia la nivelul pielii, acţioneaza ca un stimulent, reduce semnele de oboseala, reduce cearcanele si pungide sub ochi.
Mythuline ®- un ingredient derivat din fibre oceanice, stimuleaza sinteza de colagen, imbunatateste elasticitatea si finetea pielii, previne aparitia ridurilor. Cross-linked acid hialuronic- hidrateaza pielea instantaneu, previne pierderea de apa din straturile profunde ale epidermei, umple în mod eficient liniile fine si ridurile.
Vitamina E- hidratare, lupta impotriva radicalilor liberi, previne aparitia ridurilor, pielea primeste energie.

*** Lipozomi- contin acid hialuronic, formează un strat protector pe suprafaţa pielii, prevenind pierderea de apa, fac pielea fina si supla.
Complex de vitamine A, E- imbunatateste starea pielii, intarzie imbatranirea pielii, reduce ridurile, hidrateaza, protejeaza impotriva influentelor nocive asupra mediului.
Uleiul de avocado- "uleiul tineretii" contine saruri minerale şi vitaminele A, C, F, B6, hidrateaza si elimina ridurile.
Ulei de shea (unt de shea)- protejeaza stratul de lipide al pielii, catifeleaza si regenereaza pielea, protejeaza pielea de imbatranire.

**** Uleiul de avocado- "uleiul tineretii" contine saruri minerale şi vitaminele A, C, F, B6, hidrateaza si elimina ridurile.
Uleiuri  - formează un strat protector pe suprafaţa pielii, prevenind pierderea de apa, fac pielea fina si supla. Anti-inflamatoare, anti-alergice, contracareaza influenţele nocive ale mediului.

***** Deliner ®- complex unic "de umplere a ridurilor", o substanta naturala cu extract de porumb. Acesta umple ridurile din interior spre exterior, patrunzand adanc in piele, previne formarea ridurilor noi.
GP4G- un antioxidant puternic, care neutralizeaza eficient efectele radicalilor liberi responsabili de deteriorarea celulelor pielii, penetreaza patrund pielea, stimuland reinnoirea celulara.
PEARLPURIN- un ingredient extras din perle de apă dulce, o sursa de proteine ​​si aminoacizi. Responsabil pentru  hidratarea epidermei, pielea ramane catifelata si elastica.
PROTEINE SILK- pastreaza o lungă perioadă de timp apa in piele, accelerand metabolismul celular.
FILTRU UV SPF 6- protejeaza pielea, formand la suprafata sa un filtru subtire pentru razele UV. Incetineste procesul de imbatranire, intareste apărarea sa naturala.

******* Uleiul de avocado- "uleiul tineretii" contine saruri minerale şi vitaminele A, C, F, B6, hidrateaza si elimina ridurile. Ulei de shea (unt de shea)- protejeaza stratul de lipide al pielii, catifeleaza si regenereaza pielea, protejeaza pielea de imbatranire.
UVA, UVB-  formeaza o peliculă delicata pe piele impotriva radiatiilor solare.
Lipozomi- contin acid hialuronic, formează un strat protector pe suprafaţa pielii, prevenind pierderea de apa, fac pielea fina si supla. Numai in catalogul Margo Cosmetics.