vineri, 26 august 2011

Castiguri cu Margo Cosmetics

Un sistem nou de vanzari directe dar mai ales o posibilitate de a obtine prin promovare online (pe internet) venituri in ritm personal din prezentarea unui nou brand de cosmetice si parfumuri MLM. Ce inseamna MLM = multilevel marketing. Mai clar, pentru cei care nu sunt obisnuiti cu acest termen de marketing: nu trebuie neaparat sa vinzi produse, sa te angajezi in vanzari de produse; poti catiga bani foarte frumosi, in sistem propriu, prin promovare online (pe internet), prin construirea unei retele proprii de reprezentanti si clienti care iti vor aduce profit garantat. Margo Cosmetics nu aduce ceva nou, nu reinventeaza sau nu promoveaza un sistem nou. Margo vine cu un sistem nou pe piata, similar cu alte structuri MLM cum ar fi Avon, Oriflame, Amway sau Ladys. Cu un atribut esential: daca te decizi sa iti construiesti o retea proprie de reprezentanti o poti face pe internet fara a parasi calculatorul! Pe scurt: te pricepi cat de cat la promovarea online, pe internet, esti capabil(a) sa promovezi un produs sau un sistem! O poti face de acasa, cu efort minim si castig maxim in ritm personal si independent de lucru! Pentru bani reali, in sume mari. Nici nu se compara cu promovarea de anunturi indirecte. Te implici direct si faci bani frumosi!

Cu Margo Cosmetics ai 2 variante de castig:
1. Vanzari directe de produse. Mai clar: cumperi de la Margo si revinzi cu un profit bun financiar. Cumperi cu reducere si revinzi castigand diferenta dintre pretul de baza si pretul de cumparare.
2. Promovarea online, pe site-uri si bloguri, a sistemului MLM Margo: implicare directa in promovare online a sistemului si crearea (construirea) unei retele proprii de afiliati (reprezentanti/clienti Margo Cosmetics). Scurt si la obiect: promovezi sistemul si produsele, inscrii afiliati si iti constitui (iti construiesti treptat) o retea proprie care iti aduce bani!

AVANTAJ MAXIM: nu trebuie sa investesti bani! Primesti dupa inscrierea la Margo Cosmetics o afacere la CHEIE. Promovezi, faci publicitate si apoi – si foarte important – CASTIGI BANI. In ritm propriu de munca, de acasa, din fata calculatorului, cu un efort minim de cateva ore pe zi.
Sistemul de castiguri este foarte liberal ca si profesie si aplicare. Si cu siguranta te-ai saturat de munca pe internet pentru castiguri banale, prin clicuri fara numar pe ptc sau prin coduri adsense de publicitate contextuala pe site-ul tau.

castiguri Margo CosmeticeOK, probabil ca deja cunosti principiile sistemelor MLM de cosmetice si parfumuri… Nu ma refer la cele care te pun sa pui parfumuri in sticlute ca se le vinzi per bucata sau care te obliga sa iesi in strada ca sa vinzi creme si produse de machiaj! Margo te provoaca la munca de acasa! Promovezi cu site-urile tale, cu blogurile si nisele tale de promovare, prin anunturi online si prin orice metoda deschisa pe internet un sistem nou MLM de cosmetice. Si dupa ce vine luna decembrie… Minunata luna a cadourilor… Te vei trezi din aceasta promovare cu multi bani in portofel! Apoi, treptat, vei deveni din reprezentant -> lider Margo Cosmetics!

Iata sistemul simplu de promovare MLM si de constituire a retelei de reprezentanti in stil ONLINE:

EXEMPLU CASTIGURI CU MARGO COSMETICE:

Din graficul pe care ti-l prezint poti intelege foarte clar ca:

Daca inscrii reprezentanti (afiliatii tai) vei castiga imediat din ce comanda acesti clienti (reprezentantii) care sunt inscrisi sub tine (in reteaua ta proprie).
Exemplu: reusesti sa convingi direct sau online 12 persoane sa “adere”, sa cumpere prin recomandarea ta produsele Margo Cosmetics. OK… Prietenii tai, vecinii, verisorii, nepotii… Care s-au inscris in reteaua ta cumpara in total (toti cei amintiti) de 2000 lei (20 milioane lei vechi). Aceste persoane reprezinta reprezentantii tai la NIVELUL 1. Aceste persoane… Cumpara de la Margo (dupa cum scriam) de 2000 ron. Adica vei castiga 2 milioane de lei (vechi) – 10 procente din vanzarile Margo catre ei.

Ok, ai 15 persoane la nivelul 1… Momentan, caci vei dori sa iti maresti reteaua de baza… !Dupa ce vei simti puterea ta de promovare! Castigi in acea luna 2 milioane… Luna viitoare ai mai multi inscrisi… castigi in luna a doua, a treia… 3-4 milioane… Asta doar la nivelul 1.
Dar capacitatea ta de convingere… Ii face pe cei de la nivelul 1 sa isi construiasca propriile retele. Pentru ca vor afla de banii pe care TU ii castigi! Vor vedea si vor intelege exemplul dat de tine, prin castigurile obtinute din retea. Astfel, in timp, cu munca consecventa, vei castiga treptat, din ce in ce mai mult si de la nivelurile 2, 3 si 4. De aceasta data fara a depune vreun efort mare, o munca directa. Si te trezesti in 6 -9 luni cu un castig de 5-6 milioane lunar prin efort simplu! Poate chiar mai mult!

Din acest moment, cand vei realiza corectitudinea sistemului si posibillitatile tale de castig, vei “pune osul la treaba” si vei sti pentru ce muncesti. Si intr-un an poti ajunge, muncind de acasa, la un castig lunar de 12-18 milioane de lei (vechi). E mult, e putin…??? Periodic vei cuantifica munca ta. Cand vei ajunge la 25 de milioane de lei pe luna iti vei da seama ca deja ai un salariu lunar bunicel…
Pentru cei care deja au experienta in MLM e mult mai simplu. Si mai ales este esential sa aplice la un astfel de sistem de cosmetice MLM inca de la inceput. Esti reprezentant cosmetice MLM si vrei inca o sursa de venit??? Sunt sigur ca nu vei astepta trecerea timpului si “aglomerarea pietei” pentru a te inscrie la Margo Cosmetics! Cu singuranta vei dori sa fii peste cateva luni in varful piramidei…